Paparazzo

Samouvjereni Milan nije dobio 7 glasova kao što je očekivao, pa se posvađao sa žirijem, bijesni Lukas mu poručio: Ućuti, lupaš gluposti!

968views
Odavno se u “Zvezdama Granda” nije pojavio samouvjereniji takmičar od Milana Bukilića (21), i momak iz Podgorice nije ustuknuo pred žirijem i raspravljao se sa svima koji se ne slažu sa njim.

– Iskreno, očekivao sam sedam glasova – započeo je svoje izlaganje Milan koji je prije toga rekao da sluša Olivera Dragojevića i Stivija Vondera.

– Ja sam očekivao da čujem pesmu od “YU grupe” pa sam čuo neku drugu pjesmu. Ti pjevaš dobro, ali šta si ti pjevao u ovoj pjesmi? Jesi li ti došao ovdje da izmišljaš melodiju ili da pjevaš kako ide pjesma?

– Da, kapiram, ali nisam želio da bude toliko monotono, kao u originalu, ubacio sam neke male… – pokušao je da objasni Bukilić, ali ga je Lukas odmah prekinuo:

– Neću ni da slušam šta pričaš, pošto lupetaš gluposti!

– Da, ali ja mislim da sam otpjevao totalno školski kao što je original, vjerovatno bi i tu neku primjedbu našli tako da… – nastavio je takmičar iz Podgorice, a to je načisto iznerviralo Lukasa.

– Imaš tako antipatične komentare da je bolje da ćutiš kad ti se priča ovjde – rekao mu je Aca, a Milan je uzvratio:

– Svako ima svoje mišljenje.

– U, bre, al’ si dosadan, šta ti je – pitao je Lukas.

– Nisam, samo stojim iza svojih riječi – nije htio da ustukne Milan.

– Nisi lijep, mnogo si negativan, moraš da budeš pica sa dva lica – izjavila je Jelena Karleuša, a potom se Lukas ponovo ubacio u razgovor:

– Nabroj mi pet pjesama Stivija Vondera!

Bukilić je naveo tri Vonderove numere i zastao, pa konstatovao:

– Stao mi je mozak.

– Tebi je mozak odavno stao – zaključio je Lukas.

Pogledajte Milanov nastup (premotajte na 00:08:01):