Horoskop

Dnevni horoskop za 3. 2. 2018.

896views

Ovan

Odlično ste raspoloženi i to prenositena druge. U ljubavi Vam je sve idealno. Uživate u svakom trenutku. Ne zaboravite da se organizujete bolje da ne biste ostavili neke stvari na poslu nedovršene.

Bik

Imate potrebu da sve držite pod kontrolom. Perfekcionista ste, kao i uvek, ali nije dobro da pretjerujete sa zahtevima u vezi. Partner se može osećati loše jer ne može da Vam ispuni sve želje. Ako ste slobodni, nemojte svakome da nalazite manu, budite otvoreniji.

Blizanci

Najveći dio dana vam ispunjavaju obaveze, ali Vam to ne smeta. Bilo bi dobro da se malo ubrzate da biste sve stigli na vrijeme. I zapamtite, nije život samo posao. Izdvojite vreme za relaksaciju i uživanje.

Rak

Nervirate se zbog novca. Nemojte danas previše da ga trošite jer Vas svakako na kraju dana to neće usrećiti. Svaki problem na poslu ćete danas lako riješiti, bez nekih većih prepreka.

Lav

Danas nije dobar dan za donošenje bitnih odluka. Potrudite se da radite ono što morate na poslu, ništa preko osnovnih obaveza. Ne opterećujte se. Moguć je stres, povišen pritisak ili glavobolja.

Djevica

Danas se veoma dobro prilagođavate svim situacijama. Povećane obaveze Vam mogu zadati brige, ali sve će biti kako treba ako se budete držali plana. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Vaga

Danas Vam je jako bitno druženje sa prijateljima. Više vremena za privatni život Vam daje dodatnu snagu da napredujete, a i da se više trudite na poslu. Danas je moguć pad energije i nervoza.

Škorpija

Danas Vam je posao na prvom mjestu. Uživate u radu i veoma ste vredni. Jedino što nije dobro je što treba malo da se ubrzate da biste izdvojili vreme za privatni život.

Strijelac

Rasuti ste na sto strana i ne znate kako da se bolje organizujete. Privatni problemi dosta utiči na poslovni učinak. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu, da biste imali vremena za prijatelje poslije radnog vremena.

Jarac

Brinete dosta o svom zdravlju. Posetite ljekara preventivno danas. Bitno je da se danas ne opterećujete poslom i obavezama, nego više vremena provedite radeći nešto što volite i odmarajte.

Vodolija

Danas imate jako dobar i harmoničan odnos sa partnerom i ukućanima. Potrudite se da tako ostane do kraja dana. Odložite obaveze za neki drugi dan ako baš ne morate da radite sve danas.

Ribe

Posvećeni ste poslu, očekujte i pohvale. Odlično sadađujete sa drugima danas, nije Vam teško ni da pomognete. Skloni ste flertu. Zauzeti, u vezi je sve kako treba.

Izvor:mondo.rs