Lifestyle

Danas je SINONIM za ELEGANCIJU, ali Aleksandra prije 20 godina NIJE LIČILA NA SEBE.

1.2kviews
Danas je elegantna i sofisticirana, uvijek skockana i oduševljava nas svojim moćnim glasom i talentom, ali u mladosti stvari su bile nešto drugačije. Uprkos tome što pjevačica nije sklona tome da se prisjeća svojih izdanja iz devedesetih, isplivala je njena stara fotografija.

Naime, na jednom Instagram profilu pojavila se fotka koja upoređuje Aleksandru Radović nekad i sad i razlika je očigledna. Ne samo što su trendovi u šminkanju i frizuri bili znatno drugačiji u odnosu na danas, pa samim tim pop diva je gotovo neprepoznatljiva, već je nosila i naočare za vid i imala par kilograma viška.

No, treba napomenuti da fotografija datira iz perioda kada ona još uvijek nije bila popularna, mada se ne zna kada je tačno nastala. Ipak, sigurno je da je ovo faza pre 2002. godine kada se pjevačica javnosti predstavila kao zgodna plavuša sa dirljivom baladom “Kao so u moru”.

Od tada sem boje kose Aleksandra ništa drastično nije mijenjala – ostala je vjerna svojoj umjerenosti i diskretnom seksepilu. I dalje je veoma vitka i ima figuru za pohvalu, iako je mama male Nine.

Izvor:zena.blic.rs