Horoskop

Dnevni horoskop za 7. 1. 2018.

838views

Ovan
Imate dosta posla. Drugi ljudi Vam mogu pomoći. Budite prijatni prema drugima, iako ste napeti.

Bik
Osjetljivi ste danas, pazite da se s nekim ne posvađate. Nađite vremena za privatni život.

Blizanci
Bavite se sportom. Budite posvećeni partneru, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, skloni ste flertu i možete upoznati neke zanimljive osobe. Konačno se odlučite sa kim želite da budete, nemojte sjediti na dvije stolice.

Rak
Sredite dom. Nostalgični ste. Nema potrebe da pričate sa partnerom o stvarima koje su se već desile, nego gledajte da se dogovorite oko planova koje imate za danas.

Lav
Idite na put. Komunikativni ste. Nemojte svima pričati o svojim planovima, budite malo diskretniji. Pazite se u saobraćaju.

Djevica
Moguć priliv novca. Napeti ste. Razmislite još o jednom izvoru prihoda.

Vaga
Napeti ste. Ne nervirajte se oko porodičnih problema. Spavajte više, odmarajte danas. Mjesec u Vašem znaku vas čini nervoznim.

Škorpija
Niste dobro raspoloženi. Potrudite se da više odmarate. Posvetite se prijateljima, nekome nedostajete.

Strijelac
Odličan je dan za nove kontakte. Osjećate se poletno i sve Vam ide kako ste zamislili. Konačno će se stvoriti prilike da ostvarite svoje ideje.

Jarac
Posvetite se poslu. Mogući su nesporazumi sa kolegama. Ne pravite dramu oko obaveza koje morate odraditi, ma koliko Vam sve to teško palo. Budite odgovorni.

Vodolija
Idite na kraći put. Budite pozitivniji. Dobro se osjećate danas. Ne opterećujte se poslom previše, nađite vremena i za sebe.

Ribe
Imate dosta obaveza. Napeti ste zbog posla. Platite račune na vrijeme. Brinite više o svom zdravlju.