Showbiz

JK je žestoko iskritikovala: Bila si mlaka pegla!

996views

Jelena Batak iz Sarajeva predstavila se u prvom krugu “Zvezda Granda” pjesmom “Jelen” Alegro benda za koju je osvojila četiri glasa, a čak je i kćerka Ace Lukasa Viktorija dala glas. 

U nastavku je otpjevala “Testament” Aleksandre Prijović za koju je osvojila šest glasova. Jedino Jelena Karleuša nije dala glas, a onda je iskreno rekla i zbog čega.

“Bilo je neubedljivo, mlako i ništa ja tu nisam osjetila. Sad i kad te vidim mislim da nema materijala za nekog ko pretenduje da bude jednog dana zvijezda. Mislim da nikad ništa nećeš napraviti u ovom poslu”, rekla je Jelena.

“Ja nisam vidovita da znam da li ćeš biti zvijezda ili ne. Pjevanje mi se dopalo”, rekla je Viki, a Tajanstvenom se takođe dopalo pjevanje.

“Sve imaš samo nemaš takmičarskog duha”, rekla je Ana Bekuta. Saša Popović je objasnio da će Jelena verovatno pokazati takmičarski duh u drugom krugu kad se bude nadmetala u duelima i zato bi bilo dobro da je puste.

“Ovu devojku ne možeš izazvati jer je ona mlaka pegla pa je mlaka pegla”, rekla je JK. Aca Lukas stao je u odbranu kandidatkinje i rekao kako je njeno izvođenje pjesme Slađe Alegro bilo jedno od boljih koje je on čuo u takmičenju i da ona zaslužuje drugi krug. Posle mnogo ubeđivanja Jelena je na kraju promijenila mišljenje i dodijelila takmičarki sedmi glas kako bi prošla do baraža.

Izvor:grand.online