Horoskop

Dnevni horoskop za 7. 12. 2017.

791views

Ovan

Imate previše obaveza. Organizujte se bolje. Danas Vam je posao na prvom mjestu.

Bik

Potrudite se da se posvetite više poslu. Nije dobar dan za neku veću kupovinu, naročito izbjegavajte kupovinu tehnike. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate.

Blizanci

Previše ste osjetljivi danas. Kupite neku stvar za sebe koju odavno planirate da kupite. Budite diskretniji, pazite kome šta pričate.

Rak

Nervozni ste. Nemojte previše da vjerujete ljudima koje ne poznajete baš dobro. Ne očekujte da svi imaju dobre namjere prema Vama. Provjerite da li ste platili račune.

Lav

Pomalo ste napeti što ne ide sve kako ste zamislili nego se stvari dešavaju prilično sporo. Dobar je dan za kupovinu telefona. Priliv novca je očekivan. Popodne nađite više vremena za sebe, za odmor i relaksaciju.

Djevica

Nemojte da radite previše stvari u isto vrijeme. Fokusirajte se. Nervozni ste jer ne može sve da bude kako ste zamislili, a baš želite da sve bude prefektno na poslu.

Vaga

Moguće su neke nove prilike za napredak. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta Vam može biti od pomoći. Ako idete na neki put pazite gde ostavljate dokumenta jer je moguć gubitak istih.

Škorpija

Strastveni ste danas. Skloni ste raspravama. Moguća je prehlada. Brinite više o sebi.

Strijelac

Danas uživajte u hrani koja Vam prija. Vreme je da “spustite loptu” i da odmorite. Ako čekate neki novac, danas možete dobiti vijesti u vezi sa tim.

Jarac

Odlično se osjećate danas. Gledajte više sebe i završavajte ono što je Vama primarno. Moguća je glavobolja i problemi sa pritiskom.

Vodolija

Napeti ste. Sve ide sporije nego inače. Najbolje bi bilo da danas ne započinjete ništa novo, završite samo ono što ste već počeli. Brinite više o sebi, svom izgledu i zdravlju.

Ribe

Danas je dan kada bi bilo dobro da se vidite sa starim prijateljima, Završite započete poslove. Pazite na rokove koje imate, budite temeljniji na radnom mjestu, drugi će to cijeniti.

Izvor: mondo.rs