Horoskop

Dnevni horoskop za 8. 1. 2018.

799views

Ovan
Danas očekujte odličnu saradnju sa drugima. Mjesec je u znaku Vage u polju kontakta. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Ako niste, možete upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju.

Bik
Sporiji ste nego inače, a to vam nije svojstveno. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Saradnja sa ženskim osobama je danas dobra.

Blizanci
Dobro se osjećate danas. Budite kreativni. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će Vam prijati danas. Ne odbijajte pozive za izlaske, zabavite se.

Rak
Napeti ste i osjetljivi. Najbolje bi bilo da više vremena provedete van kuće. Bitno je samo da Vam ne bude dosadno.

Lav
Komunikativni ste. Imate dosta ideja, planova, ali budite racionalni. Moguć kraći put sa partnerom ili prijateljima.

Djevica
Danas je odličan dan za posao. Ne prejedajte se. Skloni ste preteranom trošenju, pa budite pažljivi sa novcem.

Vaga
Sporije Vam sve ide nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako ste zamislili. Provedite više vremena kod kuće. Napeti ste zbog problema.

Škorpija
Opterećeni ste previše obavezama koje niste završili. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte. Poslije posla provedite više vremena sa dragim ljudima.

Strijelac
Sve ide brže na poslu nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom Vaših planova. Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa drugima.

Jarac
Nemojte raditi više stvari odjednom, bolje se organizujte danas. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Vodolija
Danas je dobar dan za realizaciju ideja. Planirajte bolje svoje vrijeme. Nemojte kasniti sa obavezama na poslu. Moguć kraći put, ako imate priliku ne propuštajte tu priliku.

Ribe
Imate višak energije. Bavite se sportom. Pod stresom ste zbog problema sa novcem, pa bi bilo dobro da štedite.

Izvor:mondo.rs