Lifestyle

Ove tene će se nositi 2018. godine

1.5kviews
advertising banner

Ova 3 trenda iz svijeta tenisica navodno će vladati sljedećom modnom godinom, a ako je suditi prema poznatim trendsetericama – već i sada su hit!

Stvarno živimo u neko ludo doba tenisica. Do onih super popularnih modela je gotovo nemoguće doći jer se rasprodaju u tren oka (čitaj: Pumice s mašnom, Yeezy, Fenty Puma,…) Nevjerovatno je da postoje liste čekanja(!) za neke modele, cijene im nenormalno skaču i na kraju krajeva čini se kako svako malo čujemo za neki novi “revolucionarni” model. Kako da sve popratimo?

I dok su klasične tenisice uvijek dobra investicija, modni stručnjaci predviđaju da će se u 2018. godini sve vrtjeti oko ova tri modela. U najmanju ruku su neobični i nesvakidašnji, a statement tenisice poprimile su sasvim novo značenje. U nastavku donosimo cool trendove iz svijeta tenisica koje nećemo moći izbjeći naredne sezone. Misliš da se upravo ovdje skriva pravi par za tebe?

Dad tene

Bez uvrede svim tatama, ali one “ružne”, nekad štreberske, glomazne tenisice debljih potplata i službeno su u modi! Doduše, trendi cure ih nose u kombinaciji s elegantnim mini haljinama i suknjama te tako dobivaju jedan potpuno novi look.

Čarape tene

Čarape-čizme u proljeće će službeno zamijeniti čarape-tenisice i to sve zahvaljujući Balenciaginom modelu. Kako ih nove fashionistice? U kombinaciji s krojenim hlačama i midi suknjama.

Bijele tene

Znamo da ovo nije ništa novo, pa bijele tenisice su IN već sezonama, ali ove godine nose se nešto glomazniji bijeli modeli – što znači da ćemo starke zamijeniti nešto robusnijim komadima.