Horoskop

Dnevni horoskop za 8. 2. 2018.

855views

Ovan

Strastveniji ste nego inače, tako na Vas utiče Mjesec u znaku Škorpije danas. Imate višak energije. Zauzeti, posvetite više pažnje partneru. Slobodni, skloni ste flertu.

Bik

Danas je jako bitno da napravite kompromis, iako Vam možda nije do toga. Izađite u susret ljudima sa kojima sarađujete. Ne mora sve uvijek da bude kako ste zamislili.

Blizanci

Imate previše posla. Trebalo bi da se bolje organizujete da ne biste bili pod stresom. Moguća prehlada, jačajte imunitet danas.

Rak

Danas nije dobar dan za posao, ali jeste za zabavu. Nemate fokus. Budite kreativni, radite nešto što volite. Bitno je da održite dobro raspoloženje do kraja dana.

Lav

Prilično ste nervozni i nesigurni u svoje mogućnosti. Danas niste dobro raspoloženi, ali bi Vam bilo lakše da neko vrijeme provedete kod kuće, sa bliskim ljudima. Danas je dan za završavanje obaveza na poslu, ne za započinjanje novih.

Djevica

Komunikativni ste danas, ali nemojte davati drugima mišljenje ako Vam ga niko nije tražio. Možete biti pogrešno shvaćeni. Nije dobar dan za kupovinu. Pazite se u saobraćaju.

Vaga

Moguć priliv novca. Prilično ste zadovoljni svojim radom. Ne jedite prezačinjenu hranu.

Škorpija

Napeti ste. Gledajte više sebe, udovoljite sebi i svojim potrebama. Ne nervirajte se što drugi ljudi nisu tu za Vas kada Vam je bitno da imate podršku.

Strijelac

Naspavajte se i odmorite se. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje treba da odradite. Potrudite se da “napunite baterije” za dane pred Vama.

Jarac

Vidite se sa ljudima sa kojima se niste odavno vidjeli. Bilo bi dobro kada ne biste previše planirali, nego bi trebalo da se držite rasporeda i da ne pretjerujete u radu. Tako nećete biti u haosu.

Vodolija

Ne radi Vam se ništa, a imate dosta posla. Pokušajte da uradite primarne stvari, ne radite ono što nije Vaša obaveza. Neka ženska osoba Vas može iznervirati na poslu.

Ribe

Dobro se osjećate danas. Mogli biste da organizujete neki kraći put. Imate dosta planova, ali budite praktični, pošto svakako ne možete sve završiti danas.

Izvor:mondo.rs