Paparazzo

EMINA JAHOVIĆ i MUSTAFA SANDAL više ne žive skupa

1.8kviews
Emina Jahović, kako saznaje “Blic”, posljednjih mjeseci proživljava dramu u privatnom životu, jer je sa suprugom Mustafom Sandalom u lošim odnosima.

Iako su na sve načine pokušavali da izglade odnose, kao i da javnost uvjere da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u nikad zategnutijim odnosima. Naime, već mjesecima u bračnoj zajednici nije sve kako treba, a par je stigao i na korak od razvoda. Sve češće nesuglasice dovele su do toga da se udalje, a prvo se, iz kuće odselio Mustafa dok je Emina ostala s djecom u luksuznom stanu.

– Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da riješe nesuglasice. Međutim, kako nisu uspjeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pjevačica je ostala s dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su rijetko komunicirali – kaže izvor blizak pjevačici.

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu ovog para i shvativši da će se naći na udaru ako nastave da žive na sličan način, ali i zbog porodice, Mustafa i Emina su ljubavi pružili još jednu šansu.

– Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantiju sve napise riječima da je u njihovom braku sve u najboljem red – kaže dalje izvor lista.

Međutim, ponovo su uslijedili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu.

– Pjevačica je željela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega – dodaje izvor Blica.

Jahovićeva se posljednji put u Beogradu pojavila na promociji svog novog albuma i tada je govorila da je u braku sve u najboljem redu, te da nema govora o rastanku.

U kojoj fazi životnog razdoblja su sada, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste to da je prvo Mustafa otišao na odmor sa sinovima, a onda je Emina iz Londona, gdje je kratko boravila, došla u Beograd i potom sa Jamanom i Javuzom sama otišla na planinu, gdje sve troje uživaju u zimskim čarolijama. Kako javnost ne bi posumnjala na probleme u braku, oni su jedno drugom čestitali rođendane na društvenoj mreži Instagram. Iako je do sada suprugu Mustafi upućivala emotivne poruke putem društvenih mreža, ovog 11. januara Emina je objavila staru sliku Mustafe sa sinovima i napisala samo: “Sretan, sretan rođendan”.

Mustafa zbog miliona mora da glumi sreću

Jedan od glavnih razloga zašto Emina Jahović i Mustafa Sandal moraju da glume idealan par i kada su rastavljeni jeste taj što turski pjevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca. Tačnije, turski mediji i publika ga već godinama proglašavaju za idealnog supruga i roditelja, što mu ide u prilog jer ga mnogi angažuju da bude njihovo zaštitno lice. Ako se ova slika u javnosti pokvari, imaće problem i u karijeri, ali i neće više na konto svog imena moći da zarađuje milione u raznim marketinškim kampanjama.