Horoskop

Dnevni horoskop za 9. 1. 2018.

775views

Ovan
Izbjegavajte rasprave sa saradnicima i ispoštujte rokove. Dobro se osjećate, imate višak energije. Bilo bi dobro da se bavite sportom, da se više krećete.

Bik
Računajte na podršku porodice što se tiče problema koje imate. Napeti ste malo više zbog obaveza. Čuvajte se alergije ovih dana.

Blizanci
Kreativni ste i radoznali danas. Sve Vas zanima. Lako zaobilazite prepreke na poslu. Pažljivije birajte društvo za zabavu.

Rak
Reagujete suviše brzo i nepromišljeno u poslovnim susretima i odbijate tuđe savjete. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se raspravljate sa osobama koje ne misle isto kao i Vi. Budite staloženiji.

Lav
Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim postupcima. Ne donosite brzo odluke u vezi sa poslom. Promjene danas nisu dobre.

Djevica
Odbijate ideje koje podržavaju Vaši saradnici. Kontaktirajte osobe sa kojima lako sarađujete i tako ćete lakše doći do rješenja. Problemi sa pritiskom su mogući.

Vaga
Budite diplomata na poslu. Nema potrebe da otkrivate svoje namere drugim ljudima. Gledajte svoja posla i tako ćete lako obaviti sve obaveze.

Škorpija
Djelujete zabrinuto i nervozni ste. Partner nema razumevanja za Vas, ali ne budite ni Vi naporni danas. Nađite kompromis ako je to moguće.

Strijelac
Ako neko ima primjedbu na Vaš način rada prihvatite kritiku. Zatražite savjet od osobe koja ima dosta iskustva i ima dobru namjeru. Problemi sa zubima su mogući.

Jarac
Ne dopadaju Vam se tuđe ideje i savjeti, tako da pažljivo birajte situacije u kojima možete da izrazite svoj stav. Ne ulazite u rasprave. Moguće je nerazumijevanje čak i sa prijateljima danas. Osamite se malo.

Vodolija
Očekuje Vas uspjeh u ljubavi danas, sve ide kako treba i ako ste u vezi i ako ste slobodni. Uživajte u društvu. Napeti ste zbog poslovnih obaveza.

Ribe
Vrijeme je da rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti sve što želite, već samo ono što je realno. Strastveni ste i skloni flertu. Odlično se osjećate i trebalo bi da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Izvor:mondo.rs