Horoskop

Dnevni horoskop za 9. 11. 2017.

780views

Ovan

Ako se budete potrudili malo više na poslu danas, to će uvidjeti saradnici i nadređeni. Očekujte napredak. Iznenadite neku blisku osobu, prijatelja ili partnera nekim poklonom ili idite do kina. Radite nešto što Vam prija, da ne biste bili nervozni.

Bik

Imajte razumijevanja za partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada i popričajte sa njom. Danas je dobar dan za učenje, usavršavanje ili neka kraća putovanja.

Blizanci

Dosta brinete o novčanoj situaciji. Svakako, kupite sebi neki komad odjeće ili nešto što odavno planirate, samo nemojte trošiti previše novca. Udovoljite sebi. Kolege na poslu su sklone saradnji.

Rak

Moguće su promjene na poslu. Ako postoji šansa za promjenu poslu, iskoristite je. Vodite računa o sebi. Izbjegavajte brzu hranu.

Lav

Odradite sve obaveze na vrijeme. Potražite pomoć od drugih ljudi, ako ne možete sve sami. Uradite danas nešto za sebe, idite na masažu, do frizera ili pogledajte dobar film.

Djevica

Imate dosta obaveza danas, ali ne zapostavljajte društveni život. Moguć je flert. Novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta je izvjesno. Zauzeti, ne ulazite u rasprave sa partnerom.

Vaga

Možda će Vam se ukazati prilika da radite sa nekim sa kim ste već sarađivali. Iskoristite šansu za napredak. Kupite neki novi komad odeće, to će Vas oraspoložiti. Ne shvatajte kritiku na poslu lično.

Škorpija

Moguć je kraći put. Udovoljite sebi i ne propuštajte priliku, ako Vam se pruži. Vježbajte, promjenite neke loše navike, bićete zahvalni sebi. Zdravlje treba da Vam bude danas na prvom mestu.

Strijelac

Izuzetno Vam je bitan društveni život danas, pa nađite makar sat vremena u toku dana za druženje sa prijateljima. Pozitivni ste i sjajno raspoloženi. Danas je dobar dan za uvođenje nekih promjena na poslu.

Jarac

Moguća je avantura ili makar flert, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Nemojte da komplikujete sebi život. Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o mišljenju drugih ljudi.

Vodolija

Spremni ste za nove zadatke i obaveze. Željni ste rada. Nemojte otaljavati posao, budite temeljni. Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi ili Vam se samo dopada.

Ribe

Ne prigovarajte partner zbog sitnica. Ne možete da promjenite njegove osobine, zato imajte strpljenja. Slobodni, idite do grada sa prijateljima, zabavite se večeras. Danas nije dan za nove početke na poslu ili dogovore, već za razbibrigu.

Izvor: mondo.rs