Showbiz

Poznata voditeljica objavljuje knjigu

2.1kviews

Voditeljka emisije “Magazin In” Sanja Marinković objavljuje knjigu “Moja mjera sreće”, koja će se naći u prodaji na svim kioscima od 22. novembra.

“Moja mjera sreće” je svojevrstan praktičan vodič za rješavanje svakodnevnih dilema. Sanja iskreno, emotivno, ali i duhovito iznosi svoja lična iskustva i citira poznate goste iz emisije “Magazin In” pokušavajući i uspjevajući da odgovori na pitanje kako živjeti po mjeri svojih želja, a ne tuđih.

“Žene su na našim prostorima neumoljive. Vole razbojnike i bitange. Najlepše se udaju za najveće vucibatine”, rekao je Sanji u emisiji Milomir Marić i to je jedna od izjava koja ju je inspirisala da napiše vodič u kojem će, kako tvrdi, žene uživati.

“Prestanite da slušate svoje rođake, komšinice i zlurade koleginice i prihvatate svoju dnevnu dozu gorčine! Stavovi ličnosti iz javnog života koje je publika mogla da čuje posljednjih sedamnaest godina u mojoj emisiji bili su mi inspracija da napišem šta sam ja naučila iz njihovog iskustva. Naučila sam da su igre seksa i moći uzbudljive sve dok maestralno vladamo svojim srcem i svojim egom. Vjerujem da će i čitateljkama ova knjiga pomoći da to nauče”, istakla je Sanja.

Ne dopada vam se moja emisija? Imate daljinski!

“Moja mjera sreće” je svojevrsna antologija izjava najpoznatijih ličnosti našeg javnog života, ali i “poetična i surovo iskrena ispovjest Sanje Marinković iz ugla novinarke, zaposlene žene, majke, supruge, prijateljice, žene koja je pokušala da pronađe svoju mjeru sreće”.

Ovo nije prva knjiga koju je voditeljka napisala, već je 2012. godine izdala i knjigu “Moja tajna – ljubav, vježbanje, kuhanje”.

Izvor: mondo.rs