Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 04. juli

128views

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 04. juli

Dnevni horoskop za četvrtak 04. juli

Posao: Bez nekih kapitalnih promjena na vašem poslovnom planu danas. Držite se dobrog ritma bez većeg forsiranja, kako sebe tako i ostalih u okruženju.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvježđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju, ali na inicijativu druge strane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Vrijeme je vaš saveznik, jer vaši saradnici nemaju mogućnost da dalekosežno sagledaju situaciju kao vi. Nastavite tako, na dobrom ste putu.

Ljubav: Vrlo lijep dan mogao bi da vas očekuje na ljubavnom planu ukoliko ste spremni da krenete u osvajanje nove simpatije.

Zdravlje: Izbjegavajte veće fizičke napore.

Blizanci

Posao: Sve što ste isplanirali  i dogovorili u skladu sa svojim objektivnim mogućnostima u sferi profesionalnih aktivnosti, imaćete realne šanse  i da  sprovedete uz minimalne korekcije.

Ljubav: Prilika za flert ili površnu avanturu moglo bi da bude više, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj neobavezujućoj priči i lijepo se zabavite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine  Rakova, a najviše kašnjenje i probijanje rokova. Morate mnogo da se potrudite da pokažete šta umijete i šta možete.

Ljubav: Slobodni Rakovi, u okviru  svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti punu pažnju, prilika oko vas ima.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …