Dnevni horoskop za četvrtak 18. april
Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

144views

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Posao: Ukoliko uzmete u obzir da i drugi možda imaju šta da kažu što bi koristilo zajedničkim interesima, onda ćete mnogo toga dobrog postići danas na svom poslovnom planu. Nekad je potrebno samo malo bi se postiglo mnogo.

Ljubav: Slobodni, vi ste u prilično dobrom raspoloženju i sa velikim šansama da se ozbiljno zaljubite.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Bićete napeti i dosta nervozni i ovog dana, a od saradnika i njihovih zahtjeva i pritisaka možete dobiti glavobolju. Pokušajte da nekako iskulirate, da ne dođete u ozbiljnije konflikte.

Ljubav: Slobodni predstavnici mogu biti u prilici da upoznaju osobu koja je baš po njihovoj mjeri i gdje bi mogli da očekuju i ozbiljno uplovljavanje u vezu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, kao posljedica stresa.

 

 

Blizanci

Posao: Obratite pažnju na konkurenciju u vašem poslovnom okruženju, od onih od kojih najmanje očekujete možete očekivati spoticanja i rad iza leđa.

Ljubav: Potrudite se da u aktuelni partnerski odnos unesete neke nove ideje kad je provođenje zajedničkog vremena u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, pa je krajnje vrijeme da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom. Hrabro naprijed.

Ljubav: Draga osoba bi i danas mogla biti itekako velikodušna prema vama. Očekujte neko lijepo iznenađenje, poklon i svakako se potrudite da uzvratite na način na koji samo vi umijete, sa puno nježnosti i ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …