Paparazzo

Poznati novinar otkriva sve o razvodima na estradi

308views

Novinar Srđan Zelembaba poznatiji kao Zele za Grand je komentarisao akuelne razvode na estradi Harisa Džinovića i Dragane Mirković.

Zele kaže da se u novinarskim krugovima dugo pričalo o tome da su ova dva poznata braka u krizi i da se samo čekao momenat kada će akteri objaviti informaciju da stavljaju tačku na ljubav.

 

Novinar Zele otkriva detalje o razvodima Dragane Mirković i Harisa Džinovića

Haris i MelinaFOTO MUNJA 17042014 8

Iako je godinama u medijima, Zeleta je iznenadila činjenica da je Haris odlučio da nakon razvoda od Meline o svemu javno govori.

-Harisa dugo znam, on je onako kul lik, ali i težak čovjek sa njim treba znati kako. Melina je bila mlada djevojka koja je željela uspjeh, željela je očigledno moć. Ona se možda zaljubila u Harisa, možda je vidjela priliku da uspije na neki način. Ona prije njega nije bila poznata, ali je u Bosni bila u tom nekom društvu, kretala se među nekim ličnostima, izlazila u klubove gdje je prosto bilo tako kao da je jurula priliku. Prosto ti kada hoćeš nekoga da upecaš, znaš gdje treba da ideš. Znala je ljude koji su poznavali Harisa i tako su se sreli – rekao je Zele za Grand i dodao:

-Haris više nije pričao sa medijima kao u posljednje vrijeme, ocrni je jadnu (smijeh). Meni je njega žao, on je povrijeđen muškarac i tačno se to vidi. Jako je povrijeđen i dugo je ćutao, pa je vrag odnio šalu. Pojavile su se neke informacije gdje se možda naslutilo da je on kriv, a kada je to vidio onda je obrnuo igricu krenuo je da priča kako stoje stvari. On izleti i priča kako ga je ona varala, kako je otišla, odnijela stvari, to znači da Haris ima pokriće. Čim priča sve to javno i ne plaši se šta će ona da mu odgovori, znači da je čist donekle.

DRAGANA MIRKOVIC FOTO MUNJAok1

Za ljude je informacija da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić bila iznenađenje, ali za medije nije. Zele kaže da se i u ovom slučaju samo čekao momenat kada će se pjevačica oglasiti i dodaje da je kriza u njihovom odnosu trajala i duže od tri godine.

-Mi koji radimo u medijima znamo da to već duže vrijeme traje, ja sam samo čekao kada će da kaže. Pominju se te tri godine koje su ključne, ali trajalo je to i malo duže. Ja sam bio u fazonu što Dragana to trpi, ali ona je prava srpska žena. Ona će da ćuti i da trpi sve dok može da sačuva brak i porodicu. To je jako lijepo sa jedne strane, ona se borila. Ali, nešto što ne štima, ne možeš ponovo da sastaviš, pogotovo kad saznaš neke informacije – dodao je on.

dragana mirkovic toni bijelic

Zele u razgovoru ističe da i poslije svega Dragana Mirković od bivšeg supruga nije zaslužila sve što joj se dogodilo, jer je kao kaže uložila i zadnji atom snage da sačuva porodicu.

Pisalo se da je on nju prevario, da je otišao sa drugom, mlađom djevojkom. On je kasnije nešto demantovao, rekao je da pola nije istina. Prosto, očekivalo se ovo, samo se čekalo kada će Dragana da kaže. Ja imam informaciju da nije trebala još da kaže, ali nedavno je dala saopštenje. Žao mi je Dragane, ona je jedna divna žena i djeca su joj divna i prelijepa. Ne možemo da krivimo ni Tonija, on čovjek ima svoje porebe, ali da kažem da je na neki način jako ružno sve to uradio, ako je djelić istine od onoga što se priča i piše, onda je to jako ružno, Dragana nije to zaslužila – zaključio je on.

 

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Instagram/Grand.online
Autor: A. Milinković