Dnevni horoskop za četvrtak 28. mart
Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 28. mart

164views

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 28. mart

Dnevni horoskop za četvrtak 28. mart

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu ovog četvrtka. Postoji mogućnost da naplatite neka zaostala dugovanja.

Ljubav: Dosta strasti i pozitivne energije pratiće danas one pripadnike koji su namjerili neku konkretnu osvajačku akciju. Samo naprijed.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Odličan dan je pred Bikovima da privedu kraju jedan ciklus iz prethodnog perioda i da zato pokupe zaslužene pohvale od nadređenih.

Ljubav: Potrebno je da i dragu osobu uključite u vaša društvena okupljanja i uljepšate jedno drugom vrijeme.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Povećan obim obaveza očekuje Blizance i ovog četvrtka. Posebno opterećenje mogu vam predstavljati nezavršene obaveze iz prošlosti.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm mogli bi danas biti posebno zapaženi, pa nije isključeno prijatno iznenađenje, a možda i nova ljubav u najavi.

Zdravlje: Pad energije, piše astroputnik.com

 

 

Rak

Posao: Požuri-polako, eto tako bi moglo sve da se odvija danas kod Rakova. Vi biste da nešto što prije odradite, ali će vas raznorazne sitnice usporavati. Bez brige, uspjećete sve da završite kako treba.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promjene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Pokušajte da malo razbijete monotoniju, pokrenite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …