Dnevni horoskop za petak 03. maj
Horoskop

Dnevni horoskop za petak 03. maj

183views

Ovan – Dnevni horoskop za petak 03. maj

Dnevni horoskop za petak 03. maj

Posao: Efikasni i  radno motivisani Ovnovi dočekuju kraj prve  radne sedmice zadovoljni postignutim rezultatima. Uvijek može bolje, pa stoga poradite na organizaciji i planovima za naredni period.

Ljubav: Eventualne ljubavne planove  mogla bi da vam poremeti pojava tajne simpatije.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Bik

Posao: Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete riješiti kompromisnim rješenjem i jasno definisanim stavovima.

Ljubav: Oni koji žude za promjenama imaće zadatak da osmisle plan a onda i krenu u realizaciju ne čekajući da se baš sve kockice poklope.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje tipične Blizance tokom ovog posljednjeg radnog dana u sedmici, ali dobrom organizacijom uz doduše nešto veću potrošnju energije sve se može postići.

Ljubav: Moguće je da vas ovog dana očekuje novo poznanstvo sa vrlo interesantnom osobom, pa ako ništa drugo onda eto prilike za flert i finu neobaveznu priču.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: U namjeri da sve zadržite u granicama pristojne kontrole, potrudite se da pokažete neophodnu dozu fleksibilnosti, ali i jasnoću i čvrstinu u odbrani svojih stavova.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ništa ne planirate a samim tim će vam i očekivanja biti manja. Potrudite se da se opustite i ne razmišljate suviše.

Zdravlje: Sasvim zadovoljvajuće, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …