Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 12.
Horoskop

Horoskop za maj 2024: Šta čeka svaki astro znak

188views

Kroz april smo živjeli retrogradni Merkur koji smo snažno osjetili u svakom aspektu. Maj će biti nešto laganiji iako i on donosi svoje promjene.

Odmah drugog dana u mjesecu Pluton odlazi u retrogradno kretanje, ali donosi nam samo dobrobit. Od 20. maja krenuće sezona Blizanaca, a 23. nas pun Mesec u Strijelcu tjera da proširimo svoje horizonte i usmjerimo pogled na veće i sjetlije stvari, dok konjunkcija Venere i Jupitera uzrokuje iskre u ljubavi i novcu.

 

 

Ovan

Maj vam donosi osvježenje, kao i bijeg od ludila koje je vladalo tokom retrogradnog Merkura. Dolaze vam dani uzemljenja, a koji će u vama probuditi novu, unutrašnju sigurnost. Nudi vam se prilika da se riješite suvišnih ljudi, poslova koji zapravo nisu prioritetni, situacije koje vam ne donose zadovoljstvo, već vas iscrpljuju.

 

 

Bik

Očekujte nalet motivacije koje počinje poticajno djelovati od 8. maja, kada se u vašem znaku nalazi Mladi Mjesec. Vaša intuicija vratit će vam povjerenje u sebe koje vam je ranije bilo oslabljeno pa ćete se brzo obraniti od nepotrebnih sumnji.

Blizanci

Otvorite svoj um i prihvatite neke nove ideje koje se kroz njega provlače. Mnoge imaju potencijala i sada je idealan period za njihovu razradu. Profesionalan uspjeh vam se smiješi i nude vam se mnoge prilike za saradnju iz koje možete rasti. Pripazite samo kako ne biste bili previše kruti u svojim stavovima jer, najbolje saradnje su one koje vam nude novu perspektivu.

 

 

Rak

Ovog mjeseca u središtu vaše pažnje nalaze se prijateljstva, ali mnoge poruke primaćete putem snova. Razmotrite njihovo zapisivanje. Mogli bi da vam otkriju nešto što vaša intuicija naslućuje, ali ne zna jasno da detektuje.

 

Dnevni horoskop za srijedu 20. mart

Lav

Vrlo ste usredsređeni na karijerni napredak, ali važno je da se pozabavite stvarnim kvalitetom svog odredišta. Zato se zapitajte koji smijer najviše odgovara vašoj autentičnosti i ne traži od vas žrtvovanje i odricanje.

Djevica

Vjerujte svojim snovima i dopustite im da ovog mjeseca ovladaju vašim životom jer vam nude savršeno vođstvo i otvaraju nove poglede na situacije. Nisu upozorenja, već prilike. U vrlo ste stabilnom periodu, koji od vas traži samo jedno – pronalazak ličnog zadovoljstva.

 

 

Vaga

Nudi vam se olakšanje, odmor od opterećujućih misli. Pronaći ćete u sebi vrlo odvažan, direktan glas koji se neće ustručavati da krene prema onome što je bitno i što vas ispunjava. Studentima ili onima koji žele da se okušaju u novim vještinama smiješi se potpora.

 

 

Škorpija

Prigrlite promjene koje vam sada dolaze. One će vam omogućiti da uvidite jednu kvalitetniju, napredniju i bolju verziju sebe. Bićete vrlo usredsređeni na lični razvoj i odlučni da ostvarite one aspekte koje strastveno želite.

 

Dnevni horoskop za četvrtak 21. mart

Strijelac

Bićete skloni organizaciji. Neočekivano za vas, jedno čišćenje suvišnih situacija i stvari, podstaknuće vas da budete usredsređeniji na posao i bolje organizovani. Pronaći ćete zadovoljstvo u tome. Ulazite u rutinu, koja bi vam inače bila iscrpljujuća, a sada vam pruža mir.

Jarac

Napravite jasnu liniju između onoga što vas čini sretnima i obaveza. Te stvari ne smiju da budu u istoj kategoriji. Ne morate da odradite baš sve što ste zamislili. Radije se posvetite onome što vas stimuliše, nudi vam predah i način opuštanja.

 

 

Vodolija

Pred vama je kreativan mjesec koji vas poziva na istraživanje nekih novih mogućnosti. Mijenja se vaš pogled na svijet, a time postajete inovativniji. Prihvatite poziv na posmatranje iz drugih perspektiva jer vam se mogu otvoriti nove poslovne prilike.

 

 

Ribe

Maj vas poziva da se posvetite porodičnom okruženju ili uvučete u prostor koji vam nudi sigurnost kako biste uspjeli da se uzemljite, odmoriti i prekrojite planove. To će vas ispuniti srećom, a probuditi u vama osjećaj zahvalnosti prema ljudima na koje se oslanjate, koje volite i koje čine vaš najuži krug, prenosi Story.hr.