Dnevni horoskop za petak 12. april
Horoskop

Dnevni horoskop za petak 12. april

189views

Ovan – Dnevni horoskop za petak 12. april

Dnevni horoskop za petak 12. april

Posao: Sa velikom mukom, ali nekako ipak uspješno privodite kraju radnu sedmicu. Većini Ovnova prijeko je potreban odmor.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. U svom tempu, ali sigurnijom varijantom realizuju poslovne ciljeve.

Ljubav: Gotovo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti, bez velikih neočekivanih iznenađenja. Provjerite dostupnost osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Bićete i tokom ovog petka veoma aktivni kada je komunikacija u pitanju. Ipak povedite računa o brzini izgovorenih riječi.

Ljubav: Prilično buran i promjenljiv dan čeka vas na polju ljubavnih odnosa. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na slabiju cirkulaciju.

 

 

Rak

Posao: Ukoliko se tipični Rakovi budu prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda ih čeka vrlo dobar i prilično opušten radni dan.

Ljubav: Budite spremni da se suočite sa neraspoloženjem druge strane. Pokušajte da razumijete i popravite kompletnu sivkastu atmosferu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osjećaj umora, iscrpljenosti, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …