Paparazzo

Pjevač se objesio, a njegov kolega otkriva razloge

762views

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Mujo Hodžić preminuo je u 26. godini života, a kako Grand saznaje pjevač se objesio.

Naime, izvor blizak ovom portalu otkrio je da je pjevač bio u izuzetno lošem stanju, kao i da je u posljednje vrijeme imao psihičkih problema zbog čega je sebi nažalost oduzeo život.

-Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega- tvrdi izvor blizak Grand portalu.

ubio se mujo hodžić

Ova vijest šokirala je kako pjevačevu porodicu, tako i brojne prijatelje i kolege koje se potresnim riječima opraštaju od njega.

-Alahovom voljom, brat Mujo se danas, posljednji dan svetog mjeseca Ramazana, preselio na vječni svijet. Molim Allaha da mu se smiluje, oprosti njegove grijehe i podari lijep dženet, a porodici sabur u ovim teškim trenucima- napisao je pjevačev prijatelj Edo Malić na svom Fesjbuk profilu.

ubio se mujo hodžić

-Mujo brate pa šta to uradi sebi čovječe, znamo se godinama, zajedno smo hodali, furali, uvijek si bio odličan momak i odličan pjevač. Žao mi je što si nas napustio prijatelju moj, uvijek ću te pamtiti- napisao je Mujin prijatelj Meho koji ne može da dođe sebi nakon vijesti da je pjevač sebi oduzeo život.

-Ne mogu da vjerujem. Allahu mili otvori mu dženetska vrata. Čuo sam da se Mujo objesio, žalosno je sve ovo– napisao je jedan od Hodžićevih prijatelja.

ubio se mujo hodžić

Podsjećamo, Mujo je okušao sreću u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019 kada se predstavio pjesmama „Potražiću oči nešto zelenije“ Marinka Rokvića i „Bolje mi je“ od Đanija.

Nakon što je otpjevao obije pjesme takmičar je nastup ipak završio bez glasova.

Šteta što niste vidjeli kako je izgledao dok je pjevao. Baš je bio nasmijan- prokomentarisao je tada Saša Popović.

Iako tada nije uspio da prođe u drugi krug, bilo je očigledno da je Saša Popović prepoznao njegov talenat i karizmu kada mu je poručio da se prijavi u takmičenje slijedeće sezone.

ubio se mujo hodžić
Foto: Grand/D. Milošević/ Facebook/mujo.hodzic.52,
Autor: J. Jović