Dnevni horoskop za petak 17. maj
Horoskop

Dnevni horoskop za petak 17. maj

144views

Ovan – Dnevni horoskop za petak 17. maj

Dnevni horoskop za petak 17. maj

Posao:  Posljednji dan radne sedmice može biti jedan od napornijih Ovnove. Uz dosta posla, možete očekivati i neka odlaganja ili produžetke rokova.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni period.

Zdravlje: Psihofizički umor.

 

 

Bik

Posao: Ovaj petak neće biti baš naklonjen tipičnim Bikovima ukoliko namjeravaju da tvrdoglavo insistiraju na svojim stavovima.

Ljubav: Neki detalji su vjerovatno malo nefunkcionalni i u sferi ljubavi, pa bi ovaj dan mogli da iskoristite da razmislite o tome da makar nešto poboljšate.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Blizanci

Posao: Blizance bi ovog petka mogla da prati  zategnuta komunikacija sa direktnom poslovnom konkurencijom, pa bi bilo dobro da se suzdržite od verbalnih konflikata.

Ljubav: Nerealna obećanja koja niste u stanju ispuniti nemojte ni davati, budite iskreni i otvoreni prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

 

 

Rak

Posao: Iako ćete možda biti ovog petka do guše zatrpani papirologijom, uspjećete sve da završite i bićete zadovoljni.

Ljubav: Imaćete o čemu da razmišljate i zbog čega da pravite planove za razne akcije, posebno kada su nova poznanstva u pitanju. Uživajte i zabavljajte se u dobrom društvu.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …