Dnevni horoskop za ponedjeljak 18.03.
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18.03.

154views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 18.03.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18.03.

Posao: Možete danas konkretizovati neke dogovore, ali i unijeti zanimljive i pozitivne promjene u radnu svakodnevicu. Imate dovoljno motiva i elana.

Ljubav: Sve nedoumice i probleme sa voljenom osobom možete riješiti na jednostavan način is a puno razumijevanja. Dobri dani su pred vama.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Bik

Posao: Imaćete mogućnosti da neke započete aktivnosti završite i prije predviđenih rokova, moguća je i neka pomoć na koju niste računali.

Ljubav: Ovaj dan vas može vratiti na neki problem iz prošlosti, koji je bio naporan po vas i u ovom trenutku se ponovo aktivira.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Možete očekivati nove poslove ili komunikaciju sa novim saradnicima što treba da sačekate spremni, ali uz savjet da realno procjenite sve rizike.

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom je solidan, samo je pitanje da li ćete uspjevati da se uklopite što se zajedničkog vremena tiče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Kod zajedničkih aktivnosti su moguće situacije sporih reakcija, prije svega zbog razlike u dinamici i načina realizacije radnih zadataka. nema razloga za sekiraciju.

Ljubav: Objektivno, ovo je dan u kome je realnije da više pažnje dobijete, nego što ćete posvetiti drugoj strani, na vama je da odgovorite.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …