Paparazzo

Kaja opisala kako je uhvatila partnera u prevari

260views

Pjevačica Kaja Ostojić otvorila je dušu u jednoj emisiji na TV Pink gdje je otkrila svoje najdublje privatne tajne.

Pjevačica je najprije dobila komplimente kako nikada nije bolje izgledala, na šta je ona objasnila da ne postoji muškarac koji bi bio za to zaslužan.

-Nekako sam se rekonektovala sa sobom, to je nešto na šta nisam obraćala pažnju dugi niz godina unazad. Super sam sama sa sobom, čak planisam i putovanje jedno na koje ću otići sama, idem na krstarenje 1. aprila, obilazim obalu Italije, Francuske, Španije, to mi je bila želja oduvijek. Poslije toga idem u Dubai, na koncert Ace Pejovića i njegov rođendan. Samo to krstarenje na kruzeru ne zahtjeva posebno društvo, ima puno sadržaja, obilazi se svaki dan neki drugi grad. Prvi put je ovo da idem sama, a nikad se ne zna, moj život je kao film, ne sumnjam da će i ovog puta biti neki filmski scenario – ispričala je pjevačica.

KAJA OSTOJIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO FILIP 183 ok

Kaja je imala nekoliko brakova iza sebe, a u prvi je ušla sa svega 19 godina. Na pitanje da li bi se ponovo udala u tim godinama ona je decidirana:

-Udala se sigurno ne bih, ali bih svakako rodila djete. Nikolina je našto najvrijednije što imam u životu, jedan posao koji sam najuspješnije završila, iako taj posao, dok sam živa, nikada nije završen. Ono što sam uradila do sada, kakav je čovjek ona postala, je meni nešto najvrijednije. Sada živim svoju drugu mladost (smijeh). Godine su nešto najljepše što ženi može da se desi, jer ti daju novi izraz, iskustvo, odnos prema životu, osvješćivanje svega i svačega… Nema ništa privlačnije od žene koja je sve te stvari osvijestila i time je okićena. Imam sreću da me je poslužio taj fizički momenat, treniram… Živim drugu mladost, odgajila sam jedno dijete, novo ne želim – ispričala je Kaja, koja se ne kaje zbog prijašnjih ljubavnih izbora.

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 132 768x1151 1

-Iz priloženog se vidi da nisam imala najbolje odabire i odluke, iako se ne kajem. Sve su to stvari koje su imale svoj razlog, nikada nisam ni iz jedne veze izašla kao gubitnik, uvijek je tu bio neki benefit, neke stvari koje sam ponijela – dodala je pjevačica.

KAJA OSTOJIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO FILIP 157 ok

Kaja je otkrila da li je nakada kod svog partnera pronašla poruke sa drugom ženom.

-Naravno da jesam, zbog toga sam prekidala, raskidala, odlazila, što je kardinalna greška – danas to pametne žene više ne rade. Čak sam išla korak dalje, napravila sam lažni profil i u ime te neke, koju sam ja kreirala, dopisivala sam se sa svojim muškarcem i pila bensedine. Sve sam zapisivala na papirić, uručila fasciklu, kofere i eto.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/Grand.online