Dnevni horoskop za ponedjeljak 19.02.
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 19.02.

228views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 19.02.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 19.02.

Posao: Povoljna poslovna sedmica je pred Ovnovima, stoga potrudite se da je iskoristite maksimalno.  Situacije će se otvoriti same od sebe i pogurati vas ka vašem cilju.

Ljubav: Onima koji su u emotivnim relacijama  malo truda je dovoljno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa sa voljenom osobom. Potrudite se.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, mogući problemi sa probavnim traktom.

Bik

Posao: Koliko god vam se činilo da je nemoguće promijeniti neke situacije, promjene dolaze i to brže nego što ste mislili.

Ljubav: Dosta turbulencija vas očekuje na ljubavnom planu. Bilo bi mudro da ublažite svoj verbalni način izražavanja i izbjegnete duže rasprave sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

 

 

Blizanci

Posao: Prilično naporna radna sedmica očekuje  predstavnike Blizanaca. Po pitanju dogovora treba biti više uključen i maksimalno skoncentrisan.

Ljubav: Zauzeti Blizanci bi trebali da  više vremena posvete sebi i onome što žele, bez obzira da li je druga strana u to uključena ili ne.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Pojačan obim obaveza je pred Rakovima, ali razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Moguća u manja kašnjenja.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim poklonom, vratiće vam se višestruko. Uživajte u zajedničkim momentima.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …