Paparazzo

MC Stojan pokazao devojku i izazvao haos na netu

473views

Reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan konačno je pokazao svoju izabranicu! Naime, jedan od najpoželjijih muškaraca na domaćoj estradi do skoro je maksimalno sklanjao svoj privatni život od očiju javnosti, ali je izgleda odlučio da to promijeni.

Mnoge poznate dame snimile su duet sa njim, a za pojedine se spekulisalo i to da su bile u tajnoj vezi sa reperom.

8be5195d45815f0f868770af8d8a4d2fdab487b6

Stojan je do skoro za medije ispričao da je imao i kombinacije i velike ljubavi, ali se tek sada po svemu sudeći skrasio.

-Imao sam i velike ljubavi, ali i kombinacije. Najljepše je kada su uključene i emocije, ali u današnje vrijeme je to retko. Kad sam bio manje popularan, više sam se trudio oko djevojaka. Kao mlađi sam znao da odvedem i tri djevojke u apartman. Mislim da je svako ko se bavi javnim poslom doživio da neko bude sa njim iz koristi. Kada je ozbiljna veza u pitanju, trudis se da vidiš da li je neko sa tobom iz koristi. Nikada ne možes do kraja da znaš, jer neko umije jako dobro da glumi. Najvise volim kad sam okružen običnim ljudima, koji nisu iz javnog života – izjavio je pjevač.

MC StojanPrintscreen story Instagram mc_stojan

Ipak, izgleda da je to ostalo u njegovoj prošlosti. Sada je na Instagramu objavio fotografiju u zagrljaju djevojke.

„t“, „Prelijepi“, „Nek je sa srećom, snajka Stojke“, samo su neki od komentara ispod objave koju prenosi Republika, a na priloženoj fotografiji vidimo da su oboje nasmijani.