Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. 05.
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. 05.

167views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. 05.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. 05.

Posao: Odličan radni start je pred Ovnovima. Saradnici bi mogli da  vam daju nove ideje, dobre prijedloge za saradnju i spremni su da se potrude više nego inače.

Ljubav: Vrlo moguće je da vas očekuje vrlo zanimljivo i intrigantno novo poznanstvo. Budite spremni da prihvatite ljubavni izazov.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Bik

Posao: Početak  nedjelje vam možda neće izgledati onako kako ste  planirali, ali postoji put ka pozitivnom  rješenju koji će vam dati dodatnu motivaciju.

Ljubav: Pozitivan je dan za sve vrste okupljanja, druženje sa prijateljima i dragim ljudima. Može i kućna varijanta, pa eto prilike da zajedničke trenutke provedete u dobroj atmosferi.
Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Blizanci

Posao: Treba da  budete  uključeni i fokusirani na rad vaših saradnika jer su mogući pogrešni koraci koji mogu dodatno usporiti realizaciju.

Ljubav: Odličan je dan pred vama ukoliko ste planirali neki kraći put ili zajednički izlazak. Iskoristite ovaj povoljan period i uživajte maksimalno.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

 

 

Rak

Posao: Rakovi bi na samom startu radne nedjelje  mogli da se osjete pod pritiskom povećanog obima posla. Ništa strašno, uspjećete sve da završite kao što ste i planirali.

Ljubav: Trebalo bi da ukalkulišete uz poslovne obaveze i ljubavna dešavanja, kako se druga strana ne bi osjećala zapostavljenom. Trud će vam se svakako isplatiti.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …