Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. 01.
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. 01.

158views
advertising banner

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. 01.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. 01.

Posao: Ovaj prvi radni bi mogao da protekne u sporijem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Posebnu pažnju obratite na slabiju koncentraciju.

Ljubav: Suštinski ništa novo tokom ovog dana nema u najavi za vaš ljubavni život. Preispitivanje i korekcija ličnih stavova mogu biti od koristi za budući period.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Ovaj dan vam može donijeti par situacija sa kontradiktornim vijestima, ili nesporazume sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja.

Ljubav: Bezmalo sve današnje okolnosti u sferi ljubavi trebalo bi da vam idu na ruku, ali ipak obratite pažnju da ne iznevjerite očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nije povoljan da Blizanci rade više stvari u isto vrijeme. Moguće su krupne greške i veliki previdi.

Ljubav: Astrološka klima ne obećava neke spektakularne rezultate na polju novih ljubavnih osvajanja, ali za očekivati je jedno malo prijatno iznenađenje od stare simpatije.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

 

 

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo bez većih problema da završe sve ono što su planirali. Pomozite i drugima ali ne rasipajte previše energiju.

Ljubav: Danas bi dosta toga u sferi ljubavi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lijep nagovještaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja u sferi zdravlja, piše astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …