Zanimljivosti

Džejeva kćerka otkrila svoje utiske o filmu „Nedelja“

329views
advertising banner

Pjevačica Marija Ramadanovski, kćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog gostovala je u jednoj emisiji na TV Pink gde je detaljno sumirala utiske o filmu “Nedelja“ koji nedavno premijerno prikazan.

Ona je rekla da je generalno zadovoljna onim što je vidjela na bioskopskom platnu.

marija ramadanovski

-Pogledala sam film, na premijeri i mogu reći da sam zadovoljna onim što sam vidjela. U isto vrijeme sam bila sretna i tužna što gledam fim o njemu. Glumci su bili odlični, pohvalila bi ih sve. Moj tata je imao veoma buran i raznovstan život, pa da je film trajao i pet sati, ne bi moglo da se dočara njegov život komplet – rekla je ona pa dodala:

-Stvari su istinite, scene su istinite…smijala sam se na neka dešavanja, čak i zaplakala. Bilo je dosta životnih stvari koje je on nama pričao, a da nisu dočarane, ali bih izdvojila scenu sa jagnjetom, koja me oduševila, o čemu je i on stalno pričao.

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 8 ok

Marija je otkrila da je i njen pokojni otac vjerovao u sudbinu, čime se i ona vodi.

-Moj otac nikada nije težio ka tome da bude zvijezda, legenda… on je uvijek pričao da ti to sam Bog da. U filmu se vidi isto da je on u domu pjevao, te da niko nije mogao da pretpostavi ko će on postati kasnije. Time se ja i vodim u životu. Sve je do sudbine i do Boga. Kako je rečeno, tako će i biti – rekla je Marija i dodala kako gleda na komentare tatinih kolega:

-Što se tiče tatinih kolega, svako ima pravo na svoje mišljenje, tu se ne bih miješala. Što se tiče mog utiska, možda je falilo više muzike… možda je bilo previše mog strica Džambe, ali on je morao za nekog emotivno da se veže. Što se scena tiče, realno su prikazane. Ne mogu da kažem da je on degradiran ili loše prikazan… ja sam ponosna, zadovoljana i mislim da je on sve ovo zaslužio te da bi mu bilo drago da ima film o sebi! Sada iz ove perspektive shvatam da sam trebala mnogo više vremena da provodim sa njim i jako mi je žao zbog toga – zaključila je Marija.

 

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Grand.online