Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 25. novembar

265views
advertising banner

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 25. novembar

Dnevni horoskop za subotu 25. novembar

Posao: Vjerovatno ništa posebno, ali u granicama korektnog, trebalo bi da bude ovaj dan za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna.

Ljubav: Kada je riječ o dešavanjima u sferi ljubavi, tu se može najaviti vrlo dobar dan da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Prvi dan vikenda nikako nije povoljan da Bikovi započinju važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima.

Ljubav: Ako bude važnih ljubavnih tema za diskusiju sa voljenom osobom, bilo bi dobro da ih nekako odložite za neki drugi dan.

Zdravlje: Ne pretjerujte sa omiljenim poslasticama.

 

 

Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Promjenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih Blizanaca. Za one zauzete sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

 

 

Rak

Posao: Iako ste možda planirali da veći dio ove subote odmarate, nemojte da vas iznenade pozivi za pomoć osoba koje nikako ne možete ignorisati.

Ljubav: Dio vremena i energije trebaće vam za bar jedan lijep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani, piše Astroputnik.

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …