Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 27. april

324views

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 27. april

Dnevni horoskop za subotu 27. april

Posao: Opušten prvi dan vikenda je pred većinom Ovnova da uživaju, prije svega, u nekim rekreativnim aktivnostima. Organizujte neki izlet i druženje sa prijateljima.

Ljubav: Sjajan dan je za sve vrste provoda, izlazaka. Iskoristite ga maksimalno u dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bez nekih naglašenih radnih aktivnosti danas kod većine Bikova. Uglavnom bi mogle preovladati one iz domena kuće.

Ljubav: Nije preporučljivo da sjedite i čekate da se nešto desi na vašem ljubavnom planu. Vrijeme je za konkretne poteze.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Blizanci

Posao: Sve ćete postići ukoliko se ko po običaju ne rasplinete na sto strana odjednom. Neke dobre vijesti mogle bi vam stići iz inostranstva.

Ljubav: Većina astroloških aspekata ukazuje na solidne uslove za flert, avanturu. Na vama je da u zavisnosti od toga šta želite odredite na koju ćete stranu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

 

Rak

Posao: Nemojte da vas iznenadi ako vam današnje planove poremete neke obaveze odranije na koje ste možda zaboravili, a imaju veze sa formalnostima, papirologijom.

Ljubav: Ukoliko pripadate grupi onih Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da očekujete razumijevanje i podršku voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …