Showbiz

Mirza Selimović i Džejla Ramović u duetu, svaki stih će vas naježiti

435views

Publika već dugo čeka da pobjednici „Zvezda Granda“ Mirza Selimović i Džejla Ramović zapjevaju u duetu, što su konačno učinili u mjesecu Grandovog jubileja, u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Numerom „Da se opet rodim“ naježili su voditelje Vesnu Milanović i Sinišu Medića, a njihovo uživo izvođenje ubrzo je postalo viralno na društvenim mrežama.

Da se ovakva magija ne dešava često na sceni svjedoče i brojni komentari na YouTube platformi.

„Ovo je čista emocija“, „Savršenstvo glasova“, „Dva najbolja vokala“ „Oni su savršen par, ne znam da li to vide“, „Dva pjevača sa anđeoskim glasovima“, „Ja sam se naježila od glave do pete“, samo su neke od reakcja oduševljenih slušalaca.

mirza džejla duet

Da je pravo vrijeme i za njihovu duetsku numeru potvrdila je i Vesna Milanović.

-Kakva će ovo sramota biti ako njih dvoje ne snime duet!- konstatovala je voditeljka.

mirza džejla duet

Inače, numeru „Da se opet rodim“ Sinana Sakića 2017. godine prepjevali su Mirza Selimović i Ivana Selakov nakon čega je postala jedna od najpopularnijih numera ikada.

-Ivanin suprug je najviše vjerovao u ovu pjesmu, čak više i od nje, a pogotovo od mene. Ja sam bio u filmu da je to pjesma koja postoji i da ću da naiđem na komentare da sam presnimio tuđu pjesmu, znate kakav je narod. Ipak, kada sam čuo da je to drugačija verzija, neki pop, predomislio sam se. Hvala Peri Stokanoviću koji je napravio vanvremensku pjesmu i dao nam pravo da je ponovo otpjevamo. Dosta se pjeva za prvi ples na vjenčanjima- rekao je Mirza za Grand.

mirza džejla duet

 

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand.online
Autor: J. Jović