Dnevni horoskop za utorak 23. april
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 23. april

143views

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 23. april

Dnevni horoskop za utorak 23. april

Posao: Iskoristite povoljan trenutak za plasiranje neke svoje nove ideje, koja bi u bliskoj budućnosti mogla da donese velike profesionalne benefite.

Ljubav: Poželjno bi bilo da unesete novine, da pokrenete lijepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera. Unesite malo više strastvenih elemenata.

Zdravlje: Osjetljivost urogenitalnog trakta.

Bik

Posao: Što se tiče odnosa onima sa kojima sarađujete može biti nervoze i tenzije, pokušajte da svojim nekim ishitrenim potezom ne dolijete ulje na vatru.

Ljubav: Slobodni Bikovi, ukoliko se neka zanimljiva komunikacija pokrenula u proteklom periodu, sada ima šansu za nastavak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubjedljivi i sposobni, stoga iskoristite moment da se nametnete u poslovnom okruženju.

Ljubav: Svaki problem može vrlo lako eskalirati, pa se potrudite da imate dobru komunikaciju i razumijevanje sa partnerom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Činjenica je da su rokovi kratki i da ćete morati da žurite, ali od strane poslovnih saradnika i partnera dobijaćete samo pohvale za ono što radite

Ljubav: Oboje se potrudite da se uklopite i da zajedničkim snagama riješite neka pitanja koja su vas mučila.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim sistemom, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …