Horoskop

Dnevni horoskop

809views
 • Ovan

  POSAO: Moguće je da ćete imati uspeti da rešite neke probleme koji su vam se ranije pojavili na poslovnom planu. Može doći do velikog poboljšanja koncentracije. LJUBAV: Ako imate partnera, možete da očekujete veoma lepu atmosferu s njim. Slobodni Ovnovi bi mogli da dođu do flerta s Rakom ili nekom drugom osobom u vodenom znaku. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa želucem ili otežanim varenjem, pa pazite na ishranu.

  Bik

  POSAO: Budite spremni i na neke promene na poslovnom planu jer vam je tako nešto sada neophodno. Čak i nepredviđene situacije tokom današnjeg dana mogu biti dobre po vas. LJUBAV: Duboko ste posvećeni odnosu sa voljenom osobom i veoma vam je važno da vaša veza dobro funkcioniše. Možete da očekujete pozitivan period za stabilizaciju veze. ZDRAVLJE: U narednom periodu ćete se rešiti nekih tegoba koje su vas mučile određeno vreme.

  Blizanci

  POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite bolju zaradu ako se bavite privatnim poslom. Očekuju vas srećne okolnosti. Pred vama je dan u kojem su vam svi faktori naklonjeni. LJUBAV: Bračna situacija je sasvim stabilna i zadovoljni ste zbog toga. Ukoliko ste slobodni, mogući su lepi trenuci sa Devicom. Vas dvoje delite veoma posebnu hemiju. ZDRAVLJE: Moguće je da tokom današnjeg dana nećete imati veće probleme vezane za zdravlje.

  Rak

  POSAO: Moguće je da ćete uspeti da rešite neke konflikte koji su postojali u komunikaciji s poslovnim saradnicima. Još jednom ćete dokazati da možete da postignete sve što želite. LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv flert sa osobom koja vas magnetski privlači. Možete da računate na lepe trenutke. U narednom periodu ćete uspeti da uđete u stabilnu vezu. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima, pa povedite računa prilikom fizičke aktivnosti.

  Lav

  POSAO: Zadovoljni ste dešavanjima na polju posla. Moguće je da ćete pronaći i neki dodatni izvor prihoda. Možete da očekujete povoljan dan u kom se otvaraju nove mogućnosti. LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i odnos vam je generalno dobar. Možete da se nadate harmoničnom stanju u svom domu. Ukoliko ste slobodni, dan provodite sa porodicom. ZDRAVLJE: Pazite na to da menjate neke svoje navike koje nisu dobre za vaše zdravlje.

  Devica

  POSAO: Uspeli ste da smanjite nervozu i da dođete do većeg samopouzdanja, pa samim tim možete početi da ostvarujete još bolje rezultate na polju posla. Veći uspeh je pred vama! LJUBAV: Moguće je da ćete i vi i vaš partner shvatiti u čemu ste grešili i da ćete o nekim važnim pitanjima ostvariti kompromis. Pred vama je faza poboljšanja odnosa. ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost. Potrudite se da redovno jedete i unosite tečnost.

  Vaga

  POSAO: Dobijate novi nalet energije i maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Očekuje vas dan u kojem ćete biti veoma aktivni. Obavićete sve što imate u planu. LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada, ali imate neki strah od toga da napravite prvi korak ka njoj. Vreme je da poradite na samopouzdanju i da joj pokažete svoje namere. ZDRAVLJE: Prijaće vam trening. Veoma je važno da budete fizički aktivni i u formi.

  Škorpija

  POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan kad je u pitanju polje karijere. Očekuju vas neki važni sastanci i dogovori. Moguće je da ćete doneti neke značajne odluke. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja prema vama ima neki prijateljski odnos. Možete da se nadate postepenom zbližavanju. U narednom periodu će doći do veze. ZDRAVLJE: Nemate problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro!

  Strelac

  POSAO: Očekuje vas miran dan u poslovnom okruženju tokom kog nećete imati bilo kakav razlog za stres i nervozu. Generalno imate solidno slaganje s kolegama. LJUBAV: Očekuje vas prilika da upoznate novu osobu s kojom ćete na prvi pogled imati veoma jaku hemiju i privlačnost. Pred vama je veoma zanimljiv dan za polje flerta. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite stomatologa. Mogući su manji problemi sa zubima.

  Jarac

  POSAO: Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na polju posla, pred vama je dan u kom se nećete forsirati. Sve što imate u planu ćete završiti veoma brzo i lako. LJUBAV: Početak veze na daljinu je pred vama. Ukoliko već imate partnera, neko od vas razmišlja o odlasku u inostranstvo. Moguće je da ćete u tom slučaju biti privremeno razdvojeni. ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak! Važno je da se relaksirate i da se dobro osećate u svojoj koži.

  Vodolija

  POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Generalno možete da se nadate pozitivnim poslovnim okolnostima. Faktor sreće vas prati danas. LJUBAV: Moguće je da sumnjate u izbor partnera i razmišljate o prekidu veze. Polako se hladite. To vas preterano ne brine jer vam se na drugoj strani otvaraju nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu, koji bi mogao da vam bude osetljiv.

  Ribe

  POSAO: Moguće je da se ćete uskoro dobiti neko radno mesto koje ste priželjkivali duže vreme. Pred vama je veoma povoljan dan koji vam donosi šansu za napredak. LJUBAV: Očekujete da vam voljena osoba udovolji na svim poljima i možda se nekada previše oslanjate na nju. Vreme je da se malo više pozabavite vašim odnosom. ZDRAVLJE: Redovno posećujte lekara. Važno je da vodite računa o zdravlju.

  Izvor: kurir.rs