Showbiz

VJENČANJE ZVIJEZDA ZADRUGE: Divnin otac odbio da dođe na svadbu

794views
advertising banner

Toma Milanović poludio zato što mu se starija kćerka udala za Marka DNK u Beogradu, a ne po starim srpskim običajima u rodnom mjestu Gložane, kako je on želio.

 Divna DNK Milanović konačno je dočekala da se uda za Marka Kocića, s kojim ima kćerku Kristinu (2).Ipak, njenu sreću je donekle umanjio nedolazak njene porodice u „Zadrugu“, gdje je juče organizovano slavlje.

Uredno pozvani

Kako smo saznali, u Divninom rodnom selu Gložane juče je nastala prava drama jer njen otac Toma, iako uredno pozvan, nije želio da prisustvuje ceremoniji vjenčanja, dok su njena majka i sestra Milica cijeli dan provele u iščekivanju da neko iz produkcije TV Pink dođe po njih.

Ispunjena želja

– Zvali su tatu s televizije, ali je on odbio da dođe na vjenčanje. Poludio je zato što je Divna insistirala da se uda u Beogradu, a ne u selu. On je želio da sve to bude u šatoru, pa mu je bilo krivo. Majka i smo se spremile i cjeli dan smo čekale da neko dođe po nas. Nama se sviđa svadba, gledali smo na televiziji od sabajle. Žao mi je što nam nisu poslali prevoz na vreme, pa da uživam sa svojom sestrom – priča Milica i dodaje da je Divna lijepo izgledala u vjenčanici.

– Prelepa je. Drago mi je što je srećna. Oduvek je želela da se uda za Marka. Sad joj se konačno san ispunio. I moj zet Marko je lep. Odelo mu baš dobro stoji i tako sređen ide uz moju sestru. Njihova ćerka je gledala veselje. Kad god je videla mamu, vrištala je od sreće. Ovo je za sve nas veliki dan. Ja sam baš želela da budem tamo i da se veselim. Jedva čekam da vidim sestru – poručuje Milica.

 

I dok je Divnina porodica preko televizije pratila svadbu, zadrugari su uživali u iću i piću, a Jelena Kostov, Sloba Đurković i Snežana Đurišić su se potrudili da atmosferu dovedu do usijanja.

Među najveselijim svatovima bili su kum Bane Čolak i kuma Sanja Stanković.

Izvor: kurir.rs