Showbiz

Donosimo vam ekskluzivne fotke sa snimanja spota Halida Muslimovića

295views
Legendarni pjevač Halid Muslimović dugih niz godina je na samom vrhu estrade, njegove pjesme slobodno se može reći da su postale dio muzičke historije, njegovi najveći hitovi kao što su “Mene je učilo vrijeme”, “Slušaj majko moju pjesmu”, “Zaplakala Bosna” i mnogi drugi su i danas jedni od slušanijih, a publika ih i danas sa istim emocijama traži na Halidovim nastupima širom Europe.
Pjevač će uskoro publiku obradovati novom pjesmom “Svi na noge” koju je radio poznati makedonski kompozitor i aranžer Jordan Mitev, ali se očekuje pored nove pjesme i premijera spota za koju glavni krivac je poznati reditelj Dejan Milićević.
Naime Halid je sinoć u Vili Jelena u Požarevcu snimio spot sa zanimljivom ekipom. Na snimanju spota našlo se nešto više od 100 folkloraša iz cijelog regiona kao i specijalni gost “bonebrake” koji je došao iz Amerike posebno zbog Halida Muslimovića.
Ono što je svima privuklo pažnju tokom snimanja spota što je legenardni pjevač nosio i specijalno rađene ručne cipele sa zlatnom srnom, za koje smo sigurni da će i gledaocima takođe privući pažnju.

Halid sa nestrpljenjem očekuje da premijerno predstavi novu pjesmu, koja kako kaže je narodna orijentalna sa modernim prizvukom i siguran je da će mnogi uživati i da će baš kao u naslovu pjesme reakcije kod publike biti “Svi na noge”.