Showbiz

Laka & “Mama” (VIDEO)

255views

‘Žene moraju konačno preuzeti svijet jer muškarci su ga upropastili totalno. Živjele mame!’

Elvir Laković i njegov bend Laka za hrvatsku diskografsku kuću Dallas Records objavio je novi singl i video Mama te najavio skorašnju objavu istoimenog albuma ‘Mama’. Na albumu će se naći osam pjesama koje je napisao i uglazbio Laka, a album snimljen u studiju ”Naš studio” u Makarskoj, producirao je Matko Gaće.

Prepoznatljiva kreativnost i univerzalni umjetnički izražaj brata i sestre Laković standardno ni ovoga puta nisu izostali, osim što su oni pomalo nedostajali na sceni.  O albumu nisu puno otkrivali, kaže Laka, da ne bi bili subjektivni:

“Iznenađenje je kako sam uspio sve izmisliti, a najbolje je da ne očekujete ništa da se ne biste razočarali”, izjavio je, ali ipak je otkrio da je idući singl ‘Kraj’ njemu najdraža pjesma s albuma, a spot za nju ih je sve ‘preiznenadio’.  

Video za Mamu nastao je u režiji Tarika Biča, spot je snimaljen na željezničkoj stanici u Sarajevu, u vlaku koji stoji i ‘nikada proći neće putem sreće te…’

‘Mama’ i njen ritmični plesnjak sigurno će se naći na mnogim ljetnim top listama, a i jedva čekaju doći u Hrvatsku nastupati, kažu. Povodom objave Mame na 8. mart, Laka je poručio:

‘Sretan praznik svim mamama i ženama. Žene moraju konačno preuzeti svijet jer muškarci su ga upropastili totalno. Živjele mame!’

Back vokale pjeva Lakina sestra Lela, a aranžman je djelo Lake i Dine Šutala.