Muzičar je čestitao rođendan svojoj lepšoj polovini Ani Mirčetić sa kojom živi čaroliju ljubavi i kojom ima ćerku Stašu.

-Ljubavi sretan ti rođendan! Hvala ti na Staši i hvala što si moj najveći navijač u životu – uputio je Đorđe Ani rođendansu čestitku.

Foto: Printscreen Instagram djordje_david

Nekadašnji markantni pevač grupe Generacija 5 bio je privlačan mnogim devojkama, ali nikad nije želeo da govori o svojim mladalačkim vezama. Odlučio je da, iz poštovanja prema devojkama s kojima je bio, ne priča o svojim „bivšim“.

Đorđe često ističe kako su žene ono što čini smisao života – do pete-šeste godine muškarca vaspitava baka, kaže on, do puberteta majka, a posle partnerka.

Svoju ljubav i život poklonio je Ani Mirčetić, koja je 18 godina mlađa od njega.

-Dala mi je svoju mladost, a nadam se da će mi dati i najbolje godine u nekom budućem periodu, meni starcu koji je stariji od nje 18 godina – rekao je ranije pevač.

Mnogima privlači pažnju i činjenica da Ana i on ne žive u istom stanu. Jednom prilikom je rekao kako se čeka rešenje stambenog  pitanja, ali je izjavio i kako odvojen život može da održava čaroliju ljubavi.

-Meni treba devojka koja će dobro izgledati, biti raspoložena i koja se neće, kada sam ja u pitanju, baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja sa druge strane bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da to počinje da ruši tu neku čaroliju i da se ljubav u tom slučaju, vrlo brzo gasi – rekao je Đorđe za Grand i istakao da se muškarci u Srbiji loše ponašaju prema ženama kada postanu „njihove“.