Paparazzo

DUŠKO UGLAVNOM MENE IGNORIŠE: Jelena Karleuša otkrila pravu istinu o braku sa Tošićem!

1.7kviews
advertising banner

Jelenu Karleušu mnogi doživaljavaju kao opasnu ženu, a ona otkriva da to sve maska. JK je otkrila detalje iz bračnog života.

Pop diva godinama uživa u skladnom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem. Jelenu Karleušu mnogi doživaljavaju kao opasnu ženu, a ona otkriva da to sve maska. JK je otkrila detalje iz bračnog života.

-Ja samo djelujem kao neko ko vodi glavnu riječ, ali on je od one opasne fele. Oni mirni i tihi su najopasniji. Ove glasne, burne osobe kao ja, mi smo male mace- rekla je Jelena i otkrila da dolazi i do svađa u braku.

Duško uglavnom mene ignoriše, tako da sam shvatila da kod njega dreka ne prolazi. Da, postoji svađa, ali poslije svađe sve je slađe- otkriva JK.

Duško Tošić je prava zvijezda u Truskoj gdje u klubu “Bešiktaš” igra fudbal. Jelena je takođe popularna preko, Turci je obožavaju, a čak su dobili i ponudu da snime rijaliti. Ipak Karleuša nije željela rijaliti ni u turskoj produkciji.

-Ja sam osoba koja nema poroke, ne pijem kafu, ne izlazim, kućni sam tip, jako sam zatvorena, imam mali krug ljudi oko sebe, vrlo sam mirna i uglavnom sam i ne našminakana. To sam ja privatno. Kad god odem u neki šoping gledam samo posteljine i bade mantile, to najviše volim. To mi vjerovatno podsvijest govori “umorna si- rekla je Jelena u emisiji Exkluziv.

Izvor: expressmag.ba