Nightlife

DVA DANA NAKON SPEKTAKLA U ARENI: Gore društvene mreže, kolege uputile emotivne poruke Dragani Mirković! (FOTO)

364views

Ni dva dana poslije spektakla u Areni kojim je proslavila 4 decenije rada, ne smanjuju se oduševljene reakcije upućene Dragani Mirković.

Gotovo da ne postoji osoba iz javnog svijeta koja nije bila na koncertu, a svi su sa velikim ushićenjem dijelili svoje utiske na društvenim mrežama. Koncerte u Areni pratile su Jelena Karleuša, Milica Pavlović, Goga Sekulić, Ilda Šaulić, Tanja Savić, Bojana Vunturišević, Branka Sovrlić, Jovana Tipšin, Ana Sević i mnogi drugi…

Posebno emotivne objave došle su od koleginica Jelene Karleuše ali i Ane Bekute i Tanje Savić. One su na Instagramu podijelile objave u kojima su se obratile Dragani i izrazile svoje divljenje i poštovanje prema dugogodišnjoj karijeri i uspjehu koji je postigla. Ana Bekuta je istakla kako je Dragana Mirković pravi primjer istrajnosti, talenta, čovječnosti i posvećenosti muzici.

-Draga moja Gago, u posljednjih 40 godina bila si najbolja na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine. Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pjesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koji imaš prema potpuno nepoznatoj djeci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola vijeka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najbolje i najljepše od Srbije i čitavog svijeta. – napisala je Bekuta

Tanja Savić napisala da je koncert bio nezaboravan i da je Dragana Mirković zaista kraljica estrade, odnosno broj jedan.

-Toliko energije u ovoj ženi. Još jednom si potvrdila da si broj 1 za mene. Pjevala sam i znala svaki stih tvojih pjesama. (To je dokaz da sam i dalje jedan o tvojih najvećih fanova ) Dragana, hvala ti za 5 sati uživanja u tvom glasu i ljepoti kojom zračiš. 40 godina karijere je impozantno, ja ti želim da za 20 godina ponovo slaviš jubilej. Volim te i sretna sam što živim u eri Dragane Mirković. I da, hvala ti za sliku i ako si sigurno bila umorna. – napisala je Tanja na društvenoj mreži Instagram.

Ove reakcije samo potvrđuju koliko je Dragana Mirković cijenjena i voljena među svojim kolegama i publikom, te koliko je njen jubilej bio veliki i značajan događaj. Njeni fanovi su takođe iskazali svoje divljenje i podršku na društvenim mrežama, čime su još jednom pokazali koliko je Dragana Mirković omiljena i poštovana pjevačica.

Poslije pauze od par nedjelja, Dragana nastavlja turneju nastupima u Kraljevu 7.3. Novom Sadu 8.3. A u Nišu će publika moći da je čuje 15.3. I ovi koncerti biće u znaku humanosti jer se Dragana odrekla zarade u korist onih kojima je to napotrebnije, a tim povodom ostvarila je saradnju sa jednom humanitarnom organizacijom.

 

FOTO: Damir Dervišagić