Zanimljivosti

Od četvrtka 22. februara film „SAMO 3 DANA (ONLY 3 DAYS LEFT) u BH kinima

309views

Akcija koja vam povećava glad za napetošću, komedija koja će vas nasmijati do suza, film koji garantuje kvalitetan kino provod – „SAMO 3 DANA” (ONLY 3 DAYS LEFT) stiže u naša kina! Od četvrtka 22. februara, francuska hit akcija naći će se na redovnom kino repertoaru i provozat će nas kroz Pariz, Abu Dhabi i Meksiko. Ako ste spremni za najluđu vožnju ove godine, čekamo vas!

O FILMU: Rajen, nespretni, ali dobronamjerni policajac otkriva da je njegovu baku, rijaliti zvijezdu, kidnapovao meksički narko kartel koji mu daje samo 3 dana da obezbjedi nemogući otkup za nju. Uz podršku svog lojalnog tima ovaj nevjerovatni heroj će krenuti u ludu misiju obilaska svijeta širom Francuske, Abu Dabija i Meksika, kako bi je spasio.

Od poznatih tvoraca uspješnih francuskih komedija stiže još jedna neodoljiva urnebesna akciona komedija. Snimljena na zadivljujućim lokacijama između tri kontinenta, SAMO 3 DANA je nevjerovatna trka sa vremenom, prepuna poznatih scena iz omiljenih blockbustera  koje će publika moći da prepozna i koje će ih zabaviti.

Od četvrtka 22. februara film „SAMO 3 DANA (ONLY 3 DAYS LEFT) prikazivat će se na redovnom kino repertoaru.