Showbiz

Dženan Lončarević pozvao živu legendu kao gosta u novom spotu i napravio remek-delo (VIDEO)

618views
Popularnog pevača Dženana Lončarevića ni pandemija korone nije sprečila da radi i stvara. Da je jedinstven po svom stilu i emociji pokazao je novom pesmom “Sve moje ljubavi” za koji je snimio i spot pod rediteljskom palicom Harisa Dubice.

Ovaj spot odiše posebnom kreativnošću i komičnim momentima u kojima se Dženan odlično snašao i kao glumac. Najveće iznenađenje je pojavljivanje Halida Bešlića koji je imao i svoju repliku po kojoj će sigurno ovaj video biti upamćen. Muziku za pesmu “Sve moje ljubavi” radio je Marko Đurašević Mahoni, dok je tekst pisao Dragan Brajović Braja.

Dženan.jpg

“Halid je moj mnogo dobar prijatelj, pre svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati. Haris Dubica je došao na ideju da neko tako cenjen bude deo ovog projekta, a ja sam predložio Halida. Sve ostalo je Harisova ideja i meni se dopalo jer u moru sličnih ekranizacija ova ideja za spot je, prema našem mišljenju, potpuno drugačija”, rekao je Dženan.

Poslušajte novu pesmu Dženana Lončarevića “Sve moje ljubavi”: 

Sudeći po prvim komentarima na društvenim mrežema Dženana već odavno smatraju ozbiljnim umetnikom, a mnogi su pohvalili ideju za spot koji je mnoge nasmejao do suza. Ono što se pamti su reči Halida Bešlića “Pa tipično Dženanovski!”