Nightlife

Ekipa „Kako ‘oćeš“ iz Banja Luke pobjednik prvog Kviza by Dean Kotiga na Sajmu Kafe i Čokolade u Tuzli

133views

Drugi dan Sajma Kafe i Čokolade u Tuzli osim slasnih degustacija donio je i niz zanimljivih gostovanja, stručnih predavanja i edukaciju barista.

 

Više od dvije hiljade posjetilaca prošlo je danas kroz HKC „Sveti Franjo“, a vrhunac dana bio je večeras – Kviz by Dean Kotiga.

Prve večeri u kvizu nastupilo je 40 ekipa iz cijele BiH i susjedne Hrvatske, a pobjedu i 500 KM nagrade (+ pokloni) je odnijela je ekipa „Kako ‘oćeš“ iz Banja Luke.

Drugo mjesto (i 300 KM nagrade + pokloni) pripalo je ekipi „Stavi šta bilo“ iz Brčkog, dok je treće mjesto (200 KM nagrade + pokloni) osvojila ekipa „It’s coming home“.

Subota  je Family day na Sajmu Kafe i Čokolade. Počinjemo sa druženjem u 10 sati a traje do 19 sati. Od 12h u Richmond Park školi biće organizovan Kviz za srednjoškolce sa Deanom Kotigom , dok je druga noć kviza na Sajmu od 20 sati.

Podsjećamo – Sajam Kafe i Čokolade se održava od 16. do 18. 05. 2024 godine u Tuzli u Hrvatskom Kulturnom Centru “Sveti Franjo” u centru grada, a ulaz na Sajam i sva prateća dešavanja je slobodan.

Dobro nam došli!!!