Nightlife

Podgorica poklonila srce Šaki Polumenti, pjevač dokazao da je miljenik svoga rodnog grada

220views
Jedan od najomiljenijih pjevača na Balkanu, Šako Polumenta, ponovno je dokazao svoj status superzvijezde sinoć nastupao u svom rodnom gradu Podgorica . Nastupajući u prepunom hotelu “Podgorica”, Šako je stvorio pravu pometnju među svojim vjernim fanovima.
Hotel “Podgorica” bio je premali da primi sve posjetioce koji su došli da vide Šaku uživo. Ovaj događaj je jasno pokazao koliko sugrađani vole popularnog pjevača, i to su iskazali ne samo prisustvom već i svojim srdačnim pjevanjem uz svaki njegov hit. Bilo je očigledno da su iskazali veliku ljubav i poštovanje prema Šaki.
Pored popularnog pjevača društvo mu je pravila i pjevačica Ljupka Stević koje je dovela svojim pjesmama atmosferu do usijanja a u jednom momentu je muzički dvojac zajedno otpjevao i nekoliko popularnih hit dueta

Ovaj nezaboravan događaj potvrdio je da je Šako Polumenta ne samo muzička ikona, već i voljeni sugrađanin koji je ostao odan svojoj publici tokom čitave svoje karijere. Nastavlja da osvaja srca svojih fanova širom Balkana i širom sveta.