Paparazzo

EKSLUZIVNO: Dragana bacila Njujork pod noge muzičkim spektaklom!

890views

Folk zvijeza Dragana Mirković nastavila je da obara rekorde posjećenosti na američkom kontinentu spektakularnim koncertom u Njujorku u kome je još jednom pomjerila granice kada su izvođači sa Balkana u pitanju. Folk diva rasprodala je svoj koncert nekoliko dana pre zakazanog termina ali to nije spriječilo obožavaoce da dođu ispred dvorane u nadi da će biti pušten dodatni kontigent.

Ipak, dvorana je bila premala pa su stotine njih ostale ispred bez šanse da uživaju u jedinstvenom trosatnom muzičkom doživljaju. Kao što je svoju publiku i navikla, Dragana je pjevala sve svoje hitove ali i ispunjavala muzičke želje ljudi koji su na telefonima ispisivali nazive svojih omiljenih pjesama i pokazivali ih folk zvijezdi, uvijek raspoloženoj da publici izađe u susret.

– Više od deset godina nisam pevala u Njujorku i presrećna sam što sam ponovo imala prilike da se družim sa publikom u ovom gradu. Veče je bilo ispunjeno divnim emocijama i nadam se da do našeg sledećeg druženja neće proći toliko- rekla je folk diva koju u subotu čeka i koncert u Sent Luisu za koji je interesovanje bilo toliko da su ga prebacili u veću dvoranu.