Showbiz

JAKA KONKURENCIJA: 11 najboljih prošlo u drugi krug!

816views

Nova epizoda “Zvezda Granda” ostaće upamćenja po takmičarki koja je do studija došla kamp prikolicom u pratnji ličnog obezbjeđenja i koja je pomutila razum članovima žirija, a što opširnije možete pogledati OVDJE.  Do suza su žiri nasmijali braća blizanci koji su stvorili potpunu zabunu, a kako je to bilo opširnije OVDJE. 

JK 1.jpg

Jelena Karleuša počela je da obraća pažnju na vokale, što je posebno zasmetalo Viki Miljković koja nije mogla da vjeruje da tako nešto čuje od dive. Aca Lukas ponovo je zadirkivao svoju koleginicu koja uvek hvali dobre frajere, ali i odlično čuje falševe koje je razvrstala na “krv iz ušiju” i “može da prođe”. Mariju Šerifović posebno je oduševila jedna kandidatkinja iz Holandije koja je maestralno otpjevala njenu pjesmu, a što možete pogledati OVJDE. 

Marija 1.jpg

U večerašnjoj emisiji vladala je velika konkurencija među kandidatima, a mnogi su slavili prolazak sa svih sedam glasova. Poslije baraža u drugi krug plasirali su se: Sanel Smolo, Aleksandra Milovanović, Tijana Kadović, Snežana Mladenović, Nikola Petraćković, Sanela Hasić, Jakov Juričević, Aleksa Radojičić, Melani Durmić, Eldin Barčić i Dino Hodžić. 

Pogledajte cijelu epizodu:

Izvor: Grand online