Showbiz

Ex Hurricane opet na okupu?!

254views

Kao grom iz vedra neba, danas se na YouTubu pojavila nova pjesma grupe Hurricane i to u izvođenju starih članica – Sanje VučićKsenije Knežević i Ivane Boom Nikolić.

Kako ekskluzivno saznajemo u pitanju je pjesma „Nisi ti za mene“. Na početku artworka postoji zahvalnica djevojkama što su bile dio historije brenda „Hurricane“ a da je ova, do sada nikada ne objavljena, pjesma poklon njima ali i monogobrojnim fanovima ove postavke širom Evrope ali i svijeta.

630b41b84e0579d5462c981311ad916548b99fb4

Producent grupe Zoran Milinković ekskluzivno otkriva zašto je pjesma objavljena baš danas.

– Ova pjesma trebalo je da izađe nekoliko mjeseci prije ispraćanja starih članica. Tačnije pred sam njihov odlazak. Umjesto sa ovom, djevojke su se sa fanovima oprostile drugom, pjesmom WOW koju su odabrale Ksenija i Sanja. Iako je pjesma Nisi ti za mene autora Danijela Pavlovića i Marka Kona već bila kompletno završena ali spot nije urađen. Da bi im priredili iznenađenje i dali zahvalnost na svemu, posebno tome što su bile dio najpopularnije grupe na Balkanu a i šire, za ovu pjesmu smo pripremili artwork kao presjek samo malog dijela svega onoga što su djevojke radile dok su bile članice grupe Hurricane. Ovo je ujedno i ljetnje iznenađenje za sve njihove fanove. Naravno, čekali smo i to da samostalno postanu popularne, što sada i jesu, pa je potpuno logično da to sada bude i objavljeno.

Koliko su one bile popularne, za ono kratko vrijeme, govore podaci da su pjesme grupe Hurricane stigle do blizu milijardu pregleda, kada saberemo preglede na svim digitalnim platformama. Njihova gostovanja u raznim TV emisijama su do sada najgledanija po pregledima pa su samo neka dostigla i preko tri miliona pregleda po emisiji u „A, „Zvezde Granda“…. Njihove nasljednice Miona, Sara i Jovana prate ih u stopu i to se vidi i po pjesmi Poljupci u zoru autora Marka Cvetkovića pa je i ta pejsma za samo godinu dana dostigla 53 miliona pregleda. Nadamo se da će i ove mlade i talentovane djevojke (tek 20 godina) dostići njihovu slavu – rekao je Milinković.

6662779f9168f61daa41c576efeb562833e2df6e

Producent je odgovorio i na pitanje da li će se nove članice naljutiti zbog toga što je stari sastav grupe ponovo na okupu.

– Vi se šalite sigurno kada me to pitate? Naravno da mislim da neće da se ljute. Treba da budu sretne što su bile dio ovog brenda koji i dalje obožavaju širom regiona a pjesme se vrte po cijelom svijetu. Ovu pjesmu su snimile dok su bile u grupi i ona samo do danas nije objavljena. One treba da budu ponosne što su bile dio historije brenda Hurricane koji je predstavljao i Srbiju dva puta na Eurosongu, snimale su i u Holivudu, nastupale po Arenama, čak i na Karibima. Uz to vjerujem da će se i ova pjesma koja će biti hit naći i na njihovom repertoaru na budućim nastupima. Svakako ovo je jedan lijep presjek i potpuno zaokružena priča sa našim ex članicama kojima zaista želim puno sreće i još više uspjeha u solo karijeri – zaključuje Milinković.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand.online