Paparazzo

Nakon raskida Zorana Mićanović iznela prljav veš o Mc Stojanu

252views

Pjevačica Zorana Mićanović i reper MC Stojan nedavno su okončali svoju naizgled harmoničnu vezu.

Naime, Zorana je odlučila da stavi tačku na njihov odnos kada je vidjela da se Stojan provodi na Kipru u društvu nepoznatih zgodnih dejvojaka, a vijest o njihovom raskidu je odjeknula kao bomba.

ZORANA MICANOVIC I MILI ZG SNIMANJE 09112023 FOTO MUNJA 28 ok

Zorana Mićanović o Mc Stojanu poslije raskida

Ne tako davno, Mićanovićeva je gostovala kod Lune Đogani gdje je govorila o njenom odnosu sa reperom, a kada je trebalo da navede njegove tri mane odgovorila je:

-Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lijep i voli da mu drugi pričaju da je lijep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lijep i zgodan, ali znaš, nekada malo pretjeruje – rekla je ona, pa nastavila:

-Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on ovako stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina stidi se. Izbjegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama.

ZORANA MICANOVIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 7 ok

Pjevačica je dugo razmišljala o tome šta bi mogla da navede kao treću manu, a zatim zaključila:

-A treća… Za sada nisam uvidjela neke mane, reći ću ti kada ih uvidim – rekla je Zorana kroz osmijeh.

ZORANA MICANOVIC ZG SNIMANJE 09112023 FOTO MUNJA 6 ok

Podsjetimo, prije nekoliko dana u medijima je odjeknula vijest da su pjevačica Zorana Mićanović i reper MC Stojan raskinuli ljubavnu vezu. Zorana je tu vijest i potvrdila, ali razloge nije željela da objašnjava.

 

-Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli – rekla je Zorana za domaće medije.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/Grand.online