Lifestyle

Fotografije Indire Radić svjedoče koliko se promijenila

408views

Bujna kovrdžava kosa oduvijek je bila zaštitni znak pjevačice Indire Radić, a zbog toga su je mnogi prozvali srpskom Šakirom.

Indira je često mijenjala boju kose, ali ne i lokne koje su više od tri decenije dio njenog imidža čemu svjedoče i stare fotografije čuvenog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje.

Iako mnogi tvrde da je Indira kao vino i da se nije mnogo promijenila od kada je kročila u svijet estrade, nedavno je promijenila imidž, kada se na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu pojavila sa ravnom kosom.

Indira Radić nekadIndira Radić nekad / Foto. Z.K.Munja

Indira Radić nekad, evo kako je pjevačica izgledala

Pjevačica je započela profesionalnu karijeru davne 1992. godine izdavanjem pjesama za Južni vetar, a nakon lutanja između nekoliko izdavača prešla je u Grand produkciju.

Samo deceniju nakon što je kročila u muzičke vode, njen duet sa Alenom Islamovićem „Lopov“ postao je apsolutni hit.

Indira Radić nekad i sadIndira Radić nekad / Foto. Z.K.Munja

Upravo što se zavrtela popularna numera, Indira je objavila i svoj do sada najusjpešniji album „Zmaj“ kojim je stekla armiju fanova na čitavom Balkanu.

 

Ekskluzivne fotografije Indira Radić

Indira Radić je nekad ovako izgledala, Lopov i Zmaj su joj bili odskočna daskaIndira Radić nekad / Foto. Z.K.Munja

Međutim, malo ko zna da se prije muzičke karijere Indira bavila medicinom što je, kako je jednom priznala, ipak bila želja njene majke, a jedno vrijeme je radila i kao medicinska sestra u Zagrebu.

– Ostao mi je u lijepom sjećanju rad u bolnici u Hrvatskoj. Kolege su me mnogo voljele zbog moje neposrednosti. Muziku nisam zapostavljala, stalno bih pjevala, kako pacijentima, tako i kolegama. Sa nekima sam ostala i do danas u kontaktu – ispričala je Indira jednom prilikom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Grand.online