Lifestyle

Garderober joj vrijedi PRAVO BOGATSTVO, prati je 2 miliona, a niko nikad nije vidio njeno LICE: Otkrili smo ga, i NEĆE VAM BITI SVEJEDNO

2.2kviews

Misteriozna plavuša sa vitkim nogama redovno na Instagramu kači stajlinge od kojih svaki vrijedi na desetine hiljada evra. Besprijekoran modni ukus donio joj je 2 miliona pratilaca, a njen identitet koji je dugo bio obavijen velom tajne sada je otkriven.

Svaki dan kači nove fotke, ali lice nikad nije pokazala.Iza profila “upcloseandstylish” koji obožavaju i prate žene širom sveta, stoji Šveđanka Malin Bergfors, žena bogataša koji je vlasnik švedskog lanca “Max Hamburgers” iz Stokholma.

Fanove ove modne blogerke godinama je intrigirao njen identitet, a sada su ga temeljnim istraživanjem otkrili.

Iako Malin nema privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, i očito se trudi da sakrije svoj identitet, primjećena je na nekim događajima, fanovi su uspjeli da povežu dobro poznate stajlinge sa licem i otkriju je!

Ovaj stajling ju je odao.

#upcloseandstylish

A post shared by Fan Acc Of Malin Bergfors (@upcloseandrevealed) on

Profil gospođe Bergfors uglavnom se bazira na njenim odevnim kombinacijama, u kojima dominiraju komadi najskupljih modnih kuća poput Luj Vitona, Prade, Gučija, Mark Džejkobsa, a posebna strast su joj cipele Kristijana Lubutena koje ima u svim mogućim varijantama.Često putuje na egzotične destinacije, a ono što je zanimljivo je da na fotografijama nikada nema njenog supruga, tek ponekad okači sliku sa kćerkicom, takođe savršeno stilizovanom.

Slike koje su fanovi iskopali stare su nekoliko godina, ali verujemo da se nije dosta promijenila. Da li ste očekivali da izgleda ovako?

Izvor: zena.blic.rs